Geen BKR controle en toch 1000 euro lenen!

Is het voor u moeilijk om een lening te krijgen vanwege een negatieve BKR registratie? Het kan wel, geen BKR controle en toch 1000 euro lenen!

Kun jij geen lening afsluiten bij reguliere banken, omdat je volgens het Bureau Krediet Registratie in Tiel niet kredietwaardig bent? Veel mensen zullen zich in jouw verhaal herkennen. Er kan van alles zijn geweest waarom jij een negatieve registratie hebt gekregen. Misschien heb je een keer een rekening laten liggen, heb je meer geleend dan je aan kon in het verleden of heb je langere tijd rood gestaan. De meeste mensen die dit meemaken leren van de ervaring en zorgen daarna dat het niet meer gebeurd. Je financiële situatie kan bovendien door de jaren heen aanzienlijk veranderen.

Bij minileningaanbieders lenen: geen BKR controle en toch 1000 euro lenen!

Gelukkig zijn er naast reguliere banken ook instanties die zich in jouw situatie kunnen inleven. Zij bieden leningen aan waarbij geen BKR controle wordt uitgevoerd. Dit is ook hard nodig, aangezien zo’n 11 miljoen Nederlanders een negatieve registratie hebben bij het BKR.
De lening waar het om gaat is de minilening, ook wel flitslening of snelle lening genoemd. De naam zegt daarbij iets over de looptijd van de leningen. De terugbetalingstermijn van deze leningen is namelijk meestal 30 dagen. Er kunnen bedragen van 50 tot 1000 euro geleend worden en het geld kan wel binnen 10 minuten op je rekening staan!

Online lenen: geen BKR controle en toch 1000 euro lenen!

Je vraagt je waarschijnlijk af wat je moet doen om een minilening af te kunnen sluiten. Het is vrij simpel en zo gebeurd. Je kunt via een zoekmachine op internet verschillende minileningaanbieders vinden als je op die zoekterm zoekt. Het enige wat je dan nog hoeft te doen is een aanbieder kiezen waarvan de voorwaarden u aanspreken en het online formulier in te vullen. Je ontvangt dan een sms-bericht waarin je kunt lezen wat een reëel bedrag is voor jou om te lenen en vervolgens is het met een formulier geregeld. Het geld staat gegarandeerd nog dezelfde dag op je rekening, bij sommige leningaanbieders zelfs binnen 10 minuten!

Rentevrij lenen: geen BKR controle en toch 1000 euro lenen!

Een minilening is dus voor iedereen, makkelijk en snel. Daarnaast is een minilening afsluiten ook nog heel erg voordelig. De enige manier van lenen die goedkoper is is bij je vrienden of familie lenen. Minileningaanbieders brengen namelijk geen rentekosten in rekening, dus behalve een klein bedrag aan administratieve kosten is lenen bijna gratis! Voordeliger een lening afsluiten is bijna niet mogelijk.

Geen BKR controle en toch 1000 euro lenen! Voorwaarden

Er zijn wel een paar kleine aandachtspuntjes. Een minilening afsluiten is namelijk niet mogelijk wanneer je jonger bent dan 21 jaar of wanneer je niet over een vast maandelijks inkomen beschikt. Dit maandelijks inkomen kan bestaan uit salaris, maar ook uit studiefinanciering of kinderbijslag.
Daarnaast is het verstandig te overwegen of je het gehele geldbedrag kunt terugbetalen binnen een termijn van 30 dagen, want wanneer dit niet het geval is kunnen de kosten zich wel opstapelen. Dit is natuurlijk niet wat je hoopt wanneer je een lening afsluit om extra geld binnen handbereik te hebben.