Zonder BKR keuring nu mini krediet

Zit je krap maar voorlopig nog geen salaris in zicht? Sluit zonder BKR keuring nu mini krediet af!

Wanneer je plotseling een hoop onverwachte uitgaven hebt is het fijn om wat geld achter de hand te hebben. Een kleine spaarrekening misschien, of vrienden die je best even wat willen lenen. Heb je deze mogelijkheden echter niet, dan kan het erg vervelend zijn om krap te zitten en hunker je naar de uitbetaaldatum van je salaris. Kun je niet wachten? Je kunt nu zonder BKR keuring mini krediet afsluiten!

Op internet zonder BKR keuring nu mini krediet

Een mini krediet is erg makkelijk om af te sluiten. Je hebt geen afspraak nodig bij een bank en je hoeft ook geen stapels papierwerk door te ploegen. Je kunt het gewoon van huis uit regelen. Via een zoekmachine op internet kun je zoeken naar aanbieders van deze leningen. Andere benamingen voor dit soort leningen zijn flitsleningen, spoedleningen, kleine leningen en mini leningen. Bij het kiezen van de leningaanbieders is het slim om goed de voorwaarden door de lezen. Deze kunnen bij de ene aanbieder gunstiger zijn dan de ander.

Als je eenmaal je keuze gemaakt hebt, is het een kwestie van minuten. Je vult online het formulier in en je krijgt direct een sms die je vertelt hoeveel jij kunt lenen. Wanneer je vervolgens bevestigt kan het geld al binnen 10 minuten op je rekening staan! Wel zo fijn als je het geld direct nodig hebt.

Wil jij zonder BKR keuring nu mini krediet?

Zoals je al gezien hebt, is er geen sprake van een BKR keuring of toetsing. Een negatieve registratie van de kredietwaardigheid maakt veel mensen het leven zuur. Bij reguliere banken zit een kleine lening er vaak zelfs niet in. Gelukkig is er nu een mogelijkheid: het afsluiten van een mini krediet.

Daarnaast is het ook voor mensen met een uitkering mogelijk om te lenen. De enige eisen die door de aanbieders van mini krediet worden gesteld zijn dat je beschikt over een vast inkomen, waaronder dus ook uitkering of zorgtoeslag, en dat je minimaal 21 jaar oud bent. Het is dus voor bijna iedereen mogelijk om te lenen!

Zonder BKR keuring nu mini krediet is voordelig!

Wat is nou het grote voordeel van mini krediet? We noemden al dat je het kunt afsluiten via internet en dat je ook kunt lenen met een BKR registratie of met een uitkering. Daar komt nog bij dat je over mini krediet géén rente betaalt! Dus afgezien van een klein bedrag aan administratiekosten is lenen nu bijna gratis! Let hierbij wel op dat het gratis is zo lang je netjes op tijd je aflossing betaalt. Minikrediet heeft meestal een looptijd van 30 dagen.

Hoeveel kan ik lenen met zonder BKR keuring nu mini krediet?

Je kunt elk willekeurig bedrag tussen de 50 en de 1000 euro lenen. Dus wil je liever 400 euro lenen of toch 950 euro? Het kan allemaal, de keuze is aan jou!